Bliv elev i Norddjurs Kommune

Bliv en del af Norddjurs Kommune og få gode kollegaer og et stærkt sammenhold.

Har du mod på et meningsfyldt og udviklende job i en stor organisation, og vil du have en spændende og alsidig uddannelse med mulighed for personlig og faglig udvikling samt mange forskellige udfordringer, så er Norddjurs Kommune noget for dig.

Norddjurs Kommune søger elever, som er fleksible, engagerede og ansvarsbevidste. Vi kræver også, at du er indstillet på at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du er udadvendt, serviceminded, selvstændig og engageret og kan samarbejde i en stor virksomhed og har lyst til nye udfordringer.

I Norddjurs Kommune tager vi os godt af vores elever. Vi tildeler en elevansvarlig til hver elev. Der udarbejdes uddannelsesplan for alle elever. Under uddannelsen vil der løbende blive afholdt evalueringssamtaler, mellem eleven og den elevansvarlige.

I Norddjurs Kommune uddanner vi bl.a. elever indenfor:

Som IT-support lærling i Norddjurs Kommune er du den del af en alsidig og spændende IT-afdeling, hvor du vil få lejlighed til at bruge noget af den teori, du lærer på skolen. IT-afdelingen består af to grupper - drift og support - som hver består af fire medarbejdere.

Du vil i løbet af din lærlingetid blive beskæftiget i begge grupper, men du vil primært høre til i supportgruppen.

Uddannelsen tager 2 år efter du har afsluttet grundforløbet strøm, styring og it på en af landets tekniske skoler. Du vil veksle mellem praktik i IT-afdelingen og ophold på skolen. Der er i alt 4 skoleperioder fordelt over de 2 år, hvor af den sidste af skoleperioderne er afsluttende svendeprøve.

Du vil arbejde under Dansk Metal overenskomsten for håndværkere, IT-personale.

Som kontorelev i Norddjurs Kommune får du mulighed for at komme ud i forskellige afdelinger. Du kommer til at være i 3-5 afdelinger. Afdelingerne er meget forskellige fagligt og vi garanterer derfor en meget bred uddannelse, hvor du vil stå stærkt med mange forskellige kompetencer, når din elevtid er slut.

Hver afdeling har en elevansvarlig, som vil tage sig godt af dig og sammen med denne og dine mange kolleger, vil du lære en masse og du vil få et stort netværk på tværs af de forskellige afdelinger. Vi har administrationsbygninger i Grenaa, Allingåbro, Glesborg og Voldby og du vil helt sikkert få glæde af det netværk du får undervejs, i takt med, at du skifter afdelinger og geografisk placering.

Vores kontorelever har 3 elevdage om året, hvor de kan lave nogle faglige og sociale ting sammen. Vi synes, at det er vigtigt, at vores kontorelever får et godt sammenhold, så det bidrager vi med glæde til.

Vi har også en fremragende personaleforening som gør et stort og flot stykke arbejde for, at vi også kan have det sjovt efter arbejdstid.

Vi går meget op i at give vores elever så megen læring som muligt og har gennem årerne ansat rigtig mange af vores egne kontorelever.

Uddannelsen tager 2 år og der vil være ca. 15 ugers skolegang.

Kontakt os endelig hvis du vil vide mere: personalejura@norddjurs.dk

Du vil arbejde under HK overenskomsten for kontorpersonale og få løn udbetalt i henhold hertil, se HK/Kommunals lønoversigt.

Norddjurs Kommune uddanner i samarbejde med Randers Social- og Sundhedsskole pædagogiske assistenter (PAU). Som PAU elev begynder du din uddannelse i august måned på Randers Social- og sundhedsskole. Uddannelsen tager omkring 2 år, og under uddannelsen kommer du i praktik 3 gange – to forskellige steder. Dit praktiksted vil være i Norddjurs Kommune, og det kan være i en vuggestue, dagpleje, børnehave eller SFO.

Du vil arbejde under FOA overenskomst for pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter, og du får udbetalt løn i henhold hertil, se FOA's lønmagasin. 

Du kan søge om optagelse på www.sosuranders.dk.

Læs evt. mere om uddannelsen her Bliv pædagogisk assistent

Indenfor sundhed og omsorg, har du mulighed for at uddanne dig til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent.

Desuden er der mulighed for at komme i praktik som sygeplejerske på alle 6 semestre, samt mulighed for valgfag på 7. semester. 

Her kan du læse mere om at være studerende og/eller elev på sundheds- og omsorgsområdet.

Som klinikassistentelev ved Norddjurs Kommunale Tandpleje får man mulighed for at komme lidt rundt om det hele.

Man er tilknyttet én klinik i begyndelsen af elevtiden, men man kommer senere rundt på de tre andre klinikker i Norddjurs Kommune og et par uger på tandregulering-klinikken, der ligger i Rønde (Fælles klinik med Syddjurs Kommune). Man får også muligheden for at komme en uge eller to til en privat tandlæge for at lære lidt om deres arbejdsgange.

Elevtiden består af praktik og 2 skoleophold. Skoleopholdene er på 6 uger pr. gang. Hertil kommer - udover de 2 skoleophold - nogle valgfag, minimum 2 og max. 6 valgfag. Såvel skoleophold som valgmoduler afholdes på Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere (SKT), som er en del af Tandlægeskolen i Aarhus.

Uddannelsen tager 2½ år. Derudover skal man, inden elevtiden påbegyndes, have haft et 20 ugers grundforløb på SKT.

Du vil arbejde under HK overenskomsten for klinikassistenter og få løn udbetalt i henhold hertil, se HK/Kommunals lønoversigt.

Se også Job for aktuelle jobannoncer.

Ledige stillinger

Hold øje med ledige stillinger på vores hjemmeside, da vi løbende søger nye medarbejdere.

Ledige stillinger