Dialogforum for Socialt Udsatte

På disse sider kan du finde oplysninger om Dialogforum for Socialt Udsatte i Norddjurs Kommune

Dialogforum for Socialt Udsatte har til formål at bidrage til en kvalificering af den samlede kommunale indsats på området for socialt udsatte.

Forummet består af 11 medlemmer med særlig viden om eller interesse for området for socialt udsatte.

Dialogforummet skal fagligt rumme viden inden for områder som f.eks. hjemløse, stofmisbrugere, alkoholikere, sindslidende og udsatte unge.

Læs mere om sammensætningen og forummets arbejde via boksene nedenfor.

Mere om Dialogforum for Socialt Udsatte

Dialogforum for Socialt Udsatte består af 11 medlemmer med særlig viden om eller interesse for området for socialt udsatte. Dialogforummet skal fagligt rumme viden inden for områder som f.eks. hjemløse, stofmisbrugere, alkoholikere, sindslidende og udsatte unge.

Her kan du finde det kommissorium, som Dialogforum for Socialt Udsatte arbejder ud fra.

Abonner på Dialogforum for Socialt Udsattes dagsordener og referater

Hvis du ønsker at blive orienteret om dialogforum for socialt udsattes dagsordener og referater, kan du tilmelde dig en nyhedsmail ved at følge linket her:

Abonner på Dialogforum for Socialt Udsattes dagsordener og referater

Når du har tilmeldt dig, får du besked, når der er et nyt referat eller en ny dagsorden.

Læs opsamlingskatalog for workshop den 2. september 2021.

Dialogforum for Socialt Udsatte inviterede den 2. september 2021 frivillige sociale foreninger, præster, læger og ledere og medarbejdere fra Norddjurs Kommune til en lærerig workshop med henblik på at styrke samarbejde og fremme kendskab til tilbud til socialt udsatte i Norddjurs Kommune.

Som opsamling på workshoppen har Dialogforum for Socialt Udsatte udarbejdet dette opsamlingskatalog, hvor du kan læse mere om workshoppen herunder dagens hovedpointer, inspirationsideer og de forskellige pitstops.

Kontakt Velfærdssekretariatet

Velfærdssekretariatet