Vi har fokus på bæredygtighed, emballage og pakning
I køkkenet har vi fokus på madspild, vand og energiforbrug samt sortering af affald.
Emballagen som maden pakkes i, er en speciel engangsemballage, som tåler nedfrysning, opvarmning i mikrobølgeovn eller almindelig ovn.
Emballagen kan ikke genanvendes, og i dag findes der desværre ikke et alternativ, som er mere bæredygtigt.
Pakkemetode
Vi pakker din mad i beskyttet atmosfære (MAP), derfor kan din mad holde sig frisk og velsmagende i lang tid.
Det er den samme pakkemetode som du kender fra f.eks. pålæg, kød, frisk fisk mm. fra indkøb i dagligvarebutikker. Når maden er lavet, køles den meget hurtigt ned for at bevare både smag, udseende og næringsstoffer.
Herefter portioners maden i emballagen og forsegles med film på en speciel pakkemaskine samtidig med at der lukkes en kontrolleret luft (MAP) ind i bakken.
Hele pakkeprocessen foregår på køl, så vi sikrer, at din mad forbliver optimal.