Ordinære medarbejdere

Har du brug for en ny medarbejder, kan du lægge en annonce ind på Jobnet via JobAG.dk. Det er nemt og hurtigt, og du behøver ikke tænke på Jobcentrets åbningstider.

Arbejdssøgende, der søger på annoncer på nettet, er meget motiverede.
De har set din annonce, og de vælger selv at søge, fordi de finder den interessant.
Vi ved af erfaring, at motivationen er en nøglefaktor for langt de fleste, der bruger jobnet.dk.

Vi har kendskab til jobsøgere fra alle brancher, og vi tager en samtale med de ledige, som passer bedst til din jobbeskrivelse, og sender de bedst egnede ud til dig.
Men du vælger selv, om du vil ansætte vedkommende. Det endelige valg er altid op til dig.

Vi hjælper med at finde de mest motiverede og kvalificerede til dit job.
Det eneste, der forventes af dig som arbejdsgiver, er, at du melder tilbage til os, hvordan det er gået med samtalen med den/de ledige.

Info til arbejdsgivere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering ”STAR” har udviklet et nyt IT-redskab til arbejdsgivere der søger arbejdskraft. Hjemmesiden hedder Jobnet for Arbejdsgivere (JobAG) og er en pendant til de lediges Jobnet.

Som arbejdsgiver kan du via JobAG:

  • Nemt og gratis oprette jobannoncer på jobnet.dk, når du mangler en medarbejder.
  • Søge kandidater i hele landet med præcis de kvalifikationer, virksomheden har brug for blandt ca. 150.000 aktive CV’er. Du kan let og hurtigt kontakte interessante kandidater direkte på mail eller telefon.
  • Oprette CV-agenter, der giver besked, når der er nye CV’er, der matcher ønskede søgekriterier og gemmer interessante CV’er i arkivet til senere brug.
  • Benytte jobordremodulet, hvor din virksomhed placerer en jobordre hos et jobcenter, som dermed hjælper med at finde kvalificerede medarbejdere til både kortere arbejdsopgaver og længerevarende stillinger.

 For at søge, tryk her.

Afhængig af hvorfra du ønsker at rekruttere arbejdskraft, er der forskellige services, du som virksomhed kan benytte dig af.
På jobnet.dk finder du et overblik over emnet rekruttering i udlandet og vores serviceydelser til dig i forbindelse med international rekruttering.
Du finder bl.a. hjælp til at opslå stillinger og link til flere oplysninger.

Specielt henviser vi til www.workindenmark.dk, som er en guide til rekruttering i udlandet.
Hjemmesiden indeholder informationer til danske arbejdsgivere, som vil rekruttere udenlandske medarbejdere, og til udenlandske borgere, som vil arbejde i Danmark.
Oplysningerne til de udenlandske borgere findes på engelsk, tysk, polsk og svensk.

Endvidere kan vi henvise til EURES - den Europæiske portal med jobbank, CV'er og arbejdsmarkedsinformation fra hele EU - www.eures.dk.

Har du yderligere spørgsmål så kontakt:

Norddjurs Kommune