Norddjursmodellen – alternativ til afskedigelser

Norddjursmodellen kan meget kort beskrives som kurser med lønrefusion. Det er et alternativ til afskedigelser og er relevant for dig, der gerne vil fastholde medarbejdere, styrke deres grundlæggende kompetencer, og samtidig få tilført likviditet, der i mange tilfælde vil svare til fuld løndækning i perioden.

Tilbuddet er enklere end det måske lyder, da vi bistår med alt det der vedrører at få styr på ansøgninger, relevante kompetencefonde m.v. Udbuddet af kurser vil blive udbygget med en række valgmuligheder, der er tilpasset behovet hos den enkelte virksomhed.

Et forløb kan f.eks. bestå af undervisning i dansk, matematik, digitale færdigheder og engelsk.

Det er kurser, som hurtigt vil kunne igangsættes og kan dermed bruges også ved pludseligt opståede situationer. Undervisningen kan foregå såvel fysisk som online.

Det kan i øvrigt også kombineres med arbejdsfordelinger, ligesom der er mulighed for at lave særlig tilpasning til tosprogede medarbejdere.

Det meste kan lade sig gøre, så hvis du er i tvivl om noget eller har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Virksomhedsservice, der står klar til at hjælpe.

Virksomhedsservice