Stort tillykke til Norddjurs Håndbold!

Publiceret 01-03-2024

Norddjurs Håndbold er her til aften rykket op i 1. Division for Herrer. Borgmester Kasper Bjerregaard (V) og Allan Gjersbøl Jørgensen (A), udvalgsformand for Kultur og Fritid, ønsker stort tillykke og jubler på hele kommunens vegne.

De gjorde det! Med en sejr mod Hjallerup IF her til aften rykker herrerne fra Norddjurs Håndbold op i 1. division.

Norddjurs Håndbold har haft en aldeles suveræn sæson, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag.

Kulminationen på en enestående sæson kom her til aften i Nørre Djurshallen i Glesborg, hvor oprykningen til 1. division endegyldigt ikke længere kan glippe matematisk. Oprykningen kommer efter et par nervepirrende sæsoner, hvor det har været lige ved og næsten.

Norddjurs Håndbold har spillet langt størstedelen af sæsonens hjemmekampe i Nørre Djurshallen i Glesborg, som med sin intime og tætpakkede atmosfære har fået tilnavnet ”Hulen”. Den store opbakning fra publikum har gjort det yderst svært at være udebanehold i Glesborg og skabt enorm medvind til de lokale håndboldherrer.

”Der skal lyde en kæmpestor lykønskning til spillere, trænere, trofaste fans, sponsorer, moderklubben Nørre Djurs HK og folkene bag elitesatsningen Norddjurs Håndbold. Oprykningen viser, at lokalt fællesskab, sammenhold og opbakning kan bære en indsats langt. Det er så velfortjent, at vores dygtige og ærgerrige håndboldherrer har sikret sig sæsonens altoverskyggende mål,” siger borgmester Kasper Bjerregaard.

Et flagskib for Norddjurs Kommune 

Allan Gjersbøl Jørgensen, udvalgsformand for Kultur og Fritid, er til stede i Nørre Djurshallen til aften for at sende en lykønskning fra kommunen til håndboldherrerne. Han glæder sig også over, at der nu er et 1. divisionshold for herrer i kommunen:

”Oprykningen har kolossal betydning for hele kommunen. Norddjurs Håndbold er en klub med en klokkeklar mission og vision om at udvikle håndbolden med et lokalt afsæt. Det er vi stolte af i Norddjurs Kommune.

Vi taler meget om, at kommunen skal udvikle sig og vækste. Udvikling sker ikke kun gennem økonomisk og erhvervsmæssig vækst. Det sker lige så meget gennem mennesker. Vi vokser alle gennem det fællesskab og sammenhold, Norddjurs Håndbold har skabt,” siger udvalgsformanden og slutter:

”Håndboldklubben er et flagskib for Norddjurs Kommune og er med til at udvikle vores lokalområde. Hvor er det fortjent, at en udviklingsorienteret breddeklub også kan præstere en oprykning til 1. division.”