Forårskoncert satte et flot punktum

Publiceret 21-03-2024

Søndag den 17. marts blev Kulturskolen Norddjurs’ årlige forårskoncert afviklet. Både lærere og elever havde øvet godt op til koncerten, der udover at markere foråret også satte et flot punktum for Finn Rosenløvs 17 år lange karriere som kulturskoleleder.

Pavillonsalen i kulturhuset Pavillonen var proppet med forældre, søskende og bedsteforældre, der bakkede op om både de helt nye og de mere øvede optrædende.

Til Kulturskolen Norddjurs’ forårskoncert er der historisk set plads til alle, og her lever både samspil og solo. Der er talenter med mange timer ved instrumentet, og dem der har haft en trækbasun i hånden i få måneder.

Til koncerten blev numre som Thomas Helmigs ’Malaga’ fremført. Dog med lidt justeringer i teksten, så publikum i stedet kunne lukke deres øjne i Grenaa. Ellers var der tale om et varieret program fra BLÆS-holdet, violinsolo og over til heavytrommer, der satte godt gang i festen og trommehinderne.

Eftermiddagen var en kæmpe succes målt både på bredden af smilene, klapsalver og engagement. Det blev en flot afskedskoncert til kulturskoleleder Finn Rosenløv, der efter 17 år på posten blev hyldet af de mange fremmødte med klapsalver og hurraråb.

Efter påske bliver det Mikkel Lynggaard, der overtager posten, og som sammen med det engagerede lærerkollegie og bestyrelsen skal tage Kulturskolen Norddjurs med ind i fremtiden og fortsat sikre kulturtilbud til børn og unge i Norddjurs Kommune.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Trine Grejsen
Mail: tg@norddjurs.dk
Tlf.: 20 41 81 29