Borgerne inviteres til dialog om fremtidens velfærd i Norddjurs Kommune (OBS! UDSOLGT)

Publiceret 28-02-2024

Hvordan skaber vi sammen fremtidens velfærdssamfund? Det inviterer Norddjurs Kommune borgerne til en spændende konference omkring på Grenaa Gymnasium den 12. marts.

Fremtidens velfærd er på dagsordenen i Danmark. Det er den også i Norddjurs Kommune. Kommunalbestyrelsen vil gerne i dialog med kommunens borgere omkring, hvordan vi sammen får indrettet vores velfærdssamfund, og inviterer derfor til konference om fremtidens velfærd.

”Norddjurs Kommune har et godt udgangspunkt for drøftelserne omkring fremtidens velfærd. Vi har en sund økonomi, som giver os mulighed for at tænke i investeringer og udviklingsinitiativer, som både kan forbedre kvaliteten og skabe, det man kalder, langsigtet økonomisk råderum. Vi bliver dog udfordret på længere sigt, og derfor skal vi allerede nu tackle de udfordringer, der venter. Det glæder vi os til at have en inspirerende dialog om.”

Konference med spændende program

Konferencen bliver afholdt på Grenaa Gymnasium den 12. marts, og byder på oplæg af livsstilseksperten Christian Grau, der sætter fokus på tidsånden og fællesskaber.

Der vil også være inspirationsoplæg om frivillige og kommunale initiativer – blandt andet oplæg fra Røde Kors, Ungehuset og Café Grenaa. Derudover er der mulighed for at deltage i dialogspil med lokalpolitikerne om helt konkrete fremtidsdilemmaer.

Kasper Bjerregaard pointerer:

”Indholdet af konferencen skal inspirere til, at vi i dialogen sammen kan drøfte blandt andet nye former for samarbejde og samskabelse mellem lokalsamfund og kommune. Vi ved, at der er rigtig mange gode idéer og overvejelser, som vi rigtig gerne vil have med ind i arbejdet omkring fremtidens velfærd.”

Alle er velkomne til konferencen, som er gratis og indbefatter aftensmad, men kræver tilmelding senest den 5. marts.

Programmet er følgende:

Tirsdag d. 12. marts kl. 17.00-20.00 Grenaa Gymnasium. N.P. Josiassensvej 21, 8500 Grenaa

Der er 150 pladser, som fordeles efter ”først-til-mølle-princippet”. (OBS! UDSOLGT)

Program:

  • Velkomst ved borgmester Kasper Bjerregaard
  • Oplæg med livsstilsekspert, Christian Grau
  • Inspirationsoplæg om frivillige og kommunale initiativer
  • Råderumsdialog og Råderumsspil med din lokalpolitiker
  • Opsamling

Læs meget mere her:

www.norddjurs.dk/fremtidensvelfærd

For yderligere oplysninger kontakt:

Heidi Johannesen, kommunikationsmedarbejder, Norddjurs Kommune
Mail: hij@norddjurs.dk
Mob.: 26 80 14 62