Nu kan udlændinge lære dansk selvom de arbejder fuld tid

Publiceret 26-04-2024

Online sprogundervisning løser et overraskende problem og giver flere muligheder for at lære dansk.

Intet er som bekendt så godt, at det ikke er skidt for noget. For eksempel betyder succesen med at få fordrevne ukrainske kvinder i job, at flere kvinder ikke har haft mulighed for at gå til dansk undervisning.

Enten fordi det var svært at få et helt holds arbejdstider til at passe med samme undervisningstidspunkt. Eller fordi det var svært at få sine børn passet på de tidspunkter, der kunne lade sig gøre.

Derfor lancerer Job og Sprog Djurs et nyt tilbud med online sprogundervisning. Det giver kursisterne mulighed for at lære dansk fleksibelt og effektivt på en måde, som passer til det moderne arbejdsliv.

“Vores nye tilbud sikrer, at kursisterne kan lære dansk uden at skulle bekymre sig om at tilpasse deres arbejdsplaner eller finde pasning til deres børn.

Det er en gevinst både for kursisterne og deres arbejdsgivere, da det giver mulighed for at lære dansk på en fleksibel måde, der ikke går ud over arbejdstiden,” udtaler Almaz Mengesha, sprogskoleleder hos Job og Sprog Djurs.

De nye onlinekursister får både ugentlige onlinelektioner med sprogskolens erfarne undervisere, hjemmeopgaver og individuel feedback på deres skriftlige og mundtlige arbejde.

På den måde kan kursisterne arbejde med hjemmeopgaverne i deres eget tempo, og når det passer bedst ind i deres tidsplan.

Flere informationer kan findes på Job og Sprog Djurs´ hjemmeside eller ved at ringe til skolen.

For flere informationer kontakt:

Emilie Thanning Strangholt Johansen, virksomhedskonsulent Job og Sprog Djurs
Tlf.: 24 91 99 06
Mail: esjo@norddjurs.dk

Christina Nüssler, virksomhedskonsulent Job og Sprog Djurs
Tlf.: 23 31 54 11
Mail: chnu@norddjurs.dk