Færgeudvalget for Grenaa-Anholt Færgefart inviterer til dialogmøde

Publiceret 07-04-2022

”Hvordan kan vi sammen gøre den gode oplevelse på Anholt endnu bedre?”

Luftfoto af Anholt

Sådan spørger Færgeudvalget for Grenaa-Anholt Færgefart, når de den 21. april 2022 inviterer erhvervsdrivende på Anholt til et uformelt dialogmøde.

Hvert år kommer der omkring 50.000 turister til Anholt.

Især i sommermånederne lægger mange turister og sejlere vejen forbi for at opleve den unikke natur, stjernehimlen langt fra byernes lyshav og ikke mindst det levende havnemiljø med restauranter på kajen og live musik på lyse sommeraftener.

Inden længe går vi ind i sommersæsonen 2022 og kan se frem til at tage imod de mange gæster, som kommer for at nyde ø-livet midt i Kattegat.

Færgeudvalget inviterer derfor erhvervsdrivende på Anholt til et uformelt dialogmøde. Formålet med mødet er at drøfte, hvordan man sammen kan gøre den gode oplevelse på Anholt endnu bedre for alle i den kommende sommersæson.

På mødet vil der være mulighed for at udveksle idéer og få indblik i, hvordan erhvervet og færgeriet kan spille sammen.

Færgeudvalget håber på en stor deltagelse, så de mange gode kræfter på Anholt i samarbejde kan give gæsterne en helt unik oplevelse, de sent vil glemme og gerne vil komme tilbage til.

Mødet afholdes på Anholt Kro torsdag den 21. april 2022 klokken 20.00 - 22.00.

Af hensyn til forplejning bedes man tilmelde sig eller sin virksomhed hos overfartsleder Iben Wan på iben.wan@stenaline.com.

Se flere detaljer om arrangementet og tilmelding på www.anholtfergen.dk

For yderligere oplysninger kontakt mail: administration@anholtfergen.dk