Årets Frivillig 2016 er fundet

Lars Møller og Årets Frivillig, Poul Nielsen med pris
24. november 2016

På Frivilligdagen den 21. november blev Årets Frivillig i Norddjurs Kommune offentliggjort og hædret. Årets Frivillig på det frivillige sociale område blev Poul Nielsen, der er formand for FC Grenaa, initiativtager til Handimotion og formand for Norddjurs Motionsvenner.

Den 21. november bød Norddjurs Kommunes frivilligråd alle frivillige sociale foreninger ind til årets Frivilligdag. Med 140 gæster havde dagen deltagerrekord, og aftenen bød traditionen tro på frivilligrådets årsberetning, oplæg om den lokale frivillighed, valg til frivilligrådet og ikke mindst kåring af Årets Frivillig 2016.

Årets Frivillig blev Poul Nielsen

Der var 13 fantastiske frivillige indstillet til prisen som Årets Frivillig inden for det frivillige sociale område. Det var en svær afgørelse for frivilligrådet at vælge en frem for de andre, men valget faldt på Poul Nielsen, der med sit store engagement gennem mange år har gjort sig særligt bemærket i frivilligmiljøet i Norddjurs. Poul er formand for FC Grenaa og opstarter af Handimotion, hvor unge og ældre med fysisk og psykisk handicap mødes om bowls, balanceudfordringer og meget mere. Derudover er Poul formand for Norddjurs Motionsvenner, hvor ældre borgere matches med en personlig besøgsven og motionsmakker.

"Der er ingen tvivl om, at Poul med sit frivillige arbejde er forgangsmand for at gøre motion til noget, alle kan være en del af. Også på det frivillige sociale område, hvor motion kan gøre en stor forskel for det fysiske og psykiske helbred," lød det fra Lars Møller, formand for voksen- og plejeudvalget i Norddjurs Kommune, der overrakte prisen som Årets Frivillig til Poul Nielsen.

Mange fantastiske frivillige i Norddjurs Kommune

Selvom der kun vælges én Årets Frivillig, er Frivilligdagen også en dag, hvor alle de frivillige takkes for den store indsats, de gør.

"Vi kan ikke gøre det op i tal, men med 97 frivillige sociale foreninger i Norddjurs Kommune når de frivillige ud til rigtig mange mennesker. De kan noget særligt som frivillige og giver et helt særligt rum med hygge, støtte, sparring og netværk for de mennesker, de møder. Det skal vi huske at anerkende. Ikke kun på en dag som Frivilligdagen, men også i hverdagen," siger Lars Møller, formand for voksen- og plejeudvalget i Norddjurs Kommune.

Kontakt

Anne Chapion