Årets Frivillig 2015 er Birgit Lindgaard

Modtager af årets frivillig pris 2015
30. november 2015

Den 25. november blev sløret løftet for Årets Frivillig 2015. Birgit Lindgaard fik prisen og blev kåret på årets Frivilligdag.

Den 25. november blev der afholdt Frivilligdag i Norddjurs Kommune. Dagen bød blandt andet på oplæg om frivillighed på integrationsområdet, valg til frivilligrådet og ikke mindst kåring af Årets Frivillig 2015.

Æren som Årets Frivillig 2015 i Norddjurs Kommune tilfaldt Birgit Lindgaard fra Trustrup. Birgit er formand for pensionistforeningen i Trustrup og næstformand i Ældre Sagen Grenaa, frivillig ved Plejecentret Digterparken og medlem af kommunens ældreråd.

Birgit bruger meget tid på blandt andet at sørge for god søndagsstemning for beboerne på plejecentret Digterparken i Grenaa, ligesom hun er med til at lave Digterparkens Husavis. I Trustrup arrangerer hun blandt andet banko, petanque og modeopvisninger gennem pensionistforeningen. Gennem sit næstformandsskab i Ældre Sagen i Grenaa giver hun omsorg til kommunens ældre borgere, ligesom hun understøtter dem ved at være deres stemme i ældrerådet.

”Birgit er en gave for de ældre borgere i Norddjurs Kommune, og hun fortjener et stort skulderklap og en stor tak for sit utrættelige engagement”, siger formand for voksen- og plejeudvalget, Lars Møller, der også overrakte prisen til Birgit Lindgaard.

Det var femte gang, at Årets Frivillig blev kåret i Norddjurs Kommune.

Kontakt

Anne Chapion