Regulering af ejendomsskat/grundskyld af fast ejendom før 2024

Publiceret 08-05-2024

På grundlag af de nye ejendomsvurderinger pr. 1. januar 2020 vil der fra april 2024 løbende blive udsendt reguleringer for 2021, 2022 og 2023 på ejendomsskat/grundskyld til boligejerne.

Da ejendomsskatten/grundskylden for 2021, 2022 og 2023 blev beregnet, var 2020-vurderingen for ejerboliger endnu ikke klar.

Derfor er ejendomsskatten/grundskylden for disse år i første omgang blevet opkrævet på et midlertidigt grundlag.

Skal du have penge tilbage, indsættes beløbet på din NemKonto.

Skal du betale et beløb, og har du tidligere frameldt dig indefrysningsordningen, vil beløbet fremgå nederst i brevet som en 3. rate med forfald til betaling om 1-2 måneder.

Bliver dit beløb indefrosset. Hvis du tidligere har fået din ejendomsskat/grundskyld indefrosset eller ikke har frameldt dig indefrysningsordningen, vil reguleringen blive indfrosset.

Da langt de fleste boligejere automatisk er tilmeldt indefrysningsordningen for ejendomsskat/grundskyld, vil reguleringen blive indefrosset, så du først skal betale, når du sælger boligen.

Du kan finde uddybende materiale om ovenstående via dette link

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til beløb eller andet i efterreguleringerne, er du velkommen til at skrive til ie@norddjurs.dk eller ringe på telefon 89 59 10 16.

Vær opmærksom på, at der er rigtig mange telefoniske henvendelser i øjeblikket, hvorfor det ikke er sikkert, at du kan komme igennem første gang. Prøv igen en af de efterfølgende dage.