MENY vender tilbage til Grenaa

Publiceret 25-01-2024

Efter et omfattende benarbejde er det lykkedes at finde egnede lokaler til MENY.

Norddjurs Kommunes logo.

MENY-ejeren Dagrofa og Norddjurs Kommune har over en længere periode været i dialog for at finde en placering til MENY i Grenaa. Arbejdet har båret frugt, og efter planen vil dagligvarekæden slå dørene op i de gamle Aldi-lokaler på Søndergade 10 i løbet af 2024.

Øget udvalg i Grenaa

Dagrofa har erhvervet ejendommen på Søndergade 10 fra REMA 1000 som en del af planen om at bringe MENY tilbage til Grenaa. Handlen er nu godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Med en renovering, ombygning og udvidelse af lokalerne vil MENY skabe et moderne og indbydende indkøbsmiljø, der imødekommer behovene hos de lokale forbrugere.

MENY er kendt for sit brede sortiment af kvalitetsprodukter og spændende madoplevelser, og med den kommende åbning i Grenaa forventes det, at både lokale og turister får inspiration og variation, når det gælder indkøb af mad og dagligvarer.

Tilfredshed hos både MENY og Norddjurs Kommune

Borgmester Kasper Bjerregaard udtrykker stor tilfredshed med det vellykkede samarbejde og den forestående genåbning af MENY i Grenaa:

"Det glæder mig at kunne byde MENY velkommen tilbage til vores lokalsamfund. Vi har arbejdet hårdt sammen med Dagrofa for at sikre, at Grenaa får endnu en dagligvarebutik af høj kvalitet og med fokus på spændende madvarer. Det er en positiv nyhed for vores borgere, der får endnu flere muligheder for at handle lokalt," udtaler borgmesteren.

Richo Boss, som er kædedirektør MENY, ser også frem til igen at åbne en MENY i Grenaa:

”I MENY glæder vi os meget til at komme tilbage til Grenaa. Vi har tidligere været repræsenteret i byen frem til 2019 og har lige siden ledt efter den rette placering til et comeback. Det er nu lykkedes at finde og vi ser frem til gensynet med Grenaa og vores tidligere kunder.”

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Kasper Juncher Bjerregaard, borgmester Norddjurs Kommune
Mail: kjb@norddjurs.dk
Mobil: 51 23 86 14

Teamleder Plan og Byg Kisa Lindgaard
Mail: kisl@norddjurs.dk
Mobil: 29 16 51 10