Kulturaften på Rådhuset i Grenaa

Publiceret 03-10-2023

Rådhuset var åbent i fredags til Kulturaften 2023. Mange kiggede ind for at høre mere om kommunens klimaplan og få gode ideer til, hvordan man selv kan bidrage til kampen for klimaet.

Der blev uddelt smagsprøver på en klimavenlig ret – kartoffelmos og stroganoff – hvor kødet var skiftet ud med svampe og linser. Retten fik mange rosende ord med på vejen, og måske bliver den en ny favorit derhjemme på middagsbordet. I den lille klimaquiz fik deltagerne netop testet deres viden om betydningen af at udskifte oksekød med linser og også om målet for kommunens CO2-udledning.

UngNorddjurs var klar til en snak om de projekter, de har gang på klimaområdet for at lære børnene og de unge om bæredygtighed. Aktiviteter i naturen er med til at danne en sund klimaadfærd hos både børn og unge. For de kreative var der mulighed for at skabe smukke naturmotiver med kyndig hjælp fra billedskolen, og mange gik fra arrangementet med et flot stykke kunst under armen.

Tak til alle, der deltog på aftenen og på den måde var med til at skyde arbejdet med kommunens klimaplan ”Sammen om et grønt Norddjurs” i gang.