Hvem fortjener hæder og anerkendelse?

Publiceret 09-10-2023

Frem til 1. november kan man indstille ildsjæle, der fortjener særlig hyldest for deres frivillige arbejde, til en Norddjurs Award.

Ingolf Steffensen - Vinder af Kulturprisen sidste år bl.a. for at være en af initiativtagerne til Kunstruten

Alle foreninger kan som noget nyt også melde jubilæer ind, så jubilaren hædres til awardshowet i starten af næste år.

"Det betyder meget at man bliver anerkendt af andre foreninger og mennesker i kommunen. Det giver ny energi til at fortsætte, for nogle gange er det hårdt og op ad bakke. Der er mange som fortjener en et klap på skulderen, og jeg under alle frivillige muligheden for den anerkendelse," fortæller Ingolf Steffensen. Han vandt sidste år Kulturprisen ved Norddjurs Awards som en af initiativtagerne til Kunstruten.

Foreninger, frivillige og ildsjæle, der understøtter et rigt og varieret kultur- og fritidsliv, hyldes ligesom foregående år ved prisuddelingsfesten. Showets otte priser favner bredt, men handler alle om at anerkende de ildsjæle, som gør en ekstraordinær forskel. Og alle kan indstille kandidater til og med 1. november.

Som et nyt tiltag kan foreninger også melde deres 20- 40- og 50-års jubilarer til at modtage en særlig hæder i form af en buket blomster. Disse jubilarer skal meldes ind af foreningerne senest 31. december.

Indstil kandidater og jubilarer

Læs mere om de otte forskellige priser og indstil kandidater og jubilarer på norddjurs.dk/awards.

Priserne overrækkes ved Norddjurs Awards der afholdes fredag den 2. februar 2024 på et endnu ikke offentliggjort sted.

Norddjurs Awards afholdes i samarbejde mellem Norddjurs Kommune, Norddjurs Idrætsråd, Norddjurs Fritidsråd, Handicaprådet og Frivilligrådet.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Ingolf Steffensen, initiativtager til Kunstruten og sidste års vinder af Kulturprisen
ingolf.steffensen@icloud.com
20 10 29 20

Theis Kaas Pedersen, Fritidskonsulent Norddjurs Kommune
THKP@NORDDJURS.DK
23 47 02 64

På billedet: Ingolf Steffensen - Vinder af Kulturprisen sidste år bl.a. for at være en af initiativtagerne til Kunstruten.