Emma og Frederik: Glade og taknemmelige efter fejring af Prins Christians 18-års fødselsdagsfest

Publiceret 18-10-2023

H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdagsfest, der blev afholdt på Christiansborg Slot den 15. oktober 2023, blev en uforglemmelig oplevelse for Emma og Frederik fra Norddjurs Kommune.

Emma Bakmand og Frederik Norris - Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet

To unge fra hver kommune var inviteret med til prinsens fødselsdagsfest, hvor også repræsentanter fra ungdomsorganisationer samt unge, der har markeret sig inden for sportens, kunstens eller kulturens verden deltog.

Fra Norddjurs Kommune deltog Emma B. Bakmand fra Grenaa og Frederik L. M. Norris fra Allingåbro, der til dagligt går på hhv. HHX på Viden Djurs og EUX i Randers.

"Festen var uforglemmelig. Det var en kæmpe oplevelse og en meget stor fornøjelse, at være en del af. Det er noget jeg aldrig vil glemme. Alle var megasøde og alle havde mulighed for at snakke med alle, også de kongelige. Det var fantastisk,” udtaler Emma, der tilføjer: ”Efter middagen var jeg så heldig at få en lille snak med Mary, hvilket var meget stort.”

Frederik kan nemt tilslutte sig Emmas begejstring. Han var også imponeret:

”Hele arrangementet var ubeskriveligt og megafint. Selve mødet og det at give hånd til de kongelige var surrealistisk. Men selvom de er sådan nogle fine mennesker, er de stadig meget snakkesalige,” fortæller han, og tilføjer: ”Det var en utrolig oplevelse at få lov til at være en del af og jeg er meget taknemmelig. Det var en meget flot arrangeret fest alt fra musikken til bestikket var perfekt.”

Emma B. Bakmand var iklædt en kreation fra en lokal upcoming tøjdesigner. Hun havde nemlig en fin bolero på, som blandt andet den danske designer Søren Le Schmidt havde rosende ord til. Designeren Sofie B. Karlsen er fra Grenaa, går på Via University College, og læser Design og Business med speciale i Fashion Design i Aarhus.

Festen foregik i den smukke Riddersal på Christiansborg Slot, der udstråler elegance og tradition. Aftenens program inkluderede en gallamiddag med underholdning, hvorefter dansegulvet blev åbnet. H.M. Dronning Margrethe var vært for fødselsdagsfesten.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Marc Kromann Rasmussen
Kommunikationsmedarbejder
Ledelsessekretariatet
Norddjurs Kommune
+45 24 63 91 35
maras@norddjurs.dk

Billede: Emma Bakmand og Frederik Norris - Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet