Fælles varetagelse af kommunaldirektørens opgaver i Norddjurs Kommune

Publiceret 17-05-2023

Økonomiudvalget i Norddjurs Kommune har besluttet, at direktionen i fællesskab skal varetage den tidligere kommunaldirektørs opgaver frem til, at direktionen er fuldtallig, forventeligt fra 1. november 2023.

Norddjurs Kommunes logo.

Økonomiudvalget i Norddjurs Kommune har på deres møde tirsdag den 16. maj besluttet, at direktionen i fællesskab varetager kommunaldirektørens opgaver indtil der er en ny på plads til at stå i spidsen for Norddjurs Kommunes organisation.

Norddjurs Kommunes direktion består i dag af fællesforvaltningsdirektør Kim Bruun Nielsen og velfærdsdirektør Lene Mehlsen Thomsen. Kim Bruun Nielsen vil varetage de eksternt rettede opgaver samt deltage i økonomiudvalgsmøder mv. Lene Mehlsen Thomsen vil varetage de mere interne opgaver mod organisationen, blandt andet opgaven som formand for kommunens hovedudvalg og Chefforum.

"Jeg er glad for, at Kim Bruun Nielsen og Lene Mehlsen har sagt ja til – sammen med mig - at varetage ledelsen af Norddjurs Kommune, indtil vi får ansat en ny kommunaldirektør. Jeg er overbevist om, at vi sammen med vores dygtige ledere og medarbejdere på bedste vis vil sikre den fortsatte drift og udvikling af Norddjurs Kommune," fortæller Norddjurs Kommunes borgmester, Kasper Bjerregaard.

Der vil blive igangsat en proces med at finde en ny kommunaldirektør til Norddjurs Kommune med en ambition om tiltrædelse 1. november 2023.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Kasper Bjerregaard, borgmester
Norddjurs Kommune
Kjb@norddjurs.dk
Mob. 51 23 86 14