Fjellerup holder udviklingen i live med stort program

Publiceret 22-06-2023

Støttegruppen Thomasminde vil med bl.a. naturformidling, havsport og livemusik vise at Fjellerup skaber rammerne for en rigtig god familiesommer.

Krabbefangst ved Fjellerup Strand.

"Vi vil give dem der kommer til Fjellerup over sommeren en grund til at blive i løbet af ferien, så det ikke altid kun er de store attraktioner, de tager ud til," fortæller Pia Holmberg, en af de to bærende kræfter i Støttegruppen Thomasminde.

Oplevelsespladsen et stenkast nord for den velbesøgte strand bliver igen i år summende af liv med mange forskellige familieaktiviteter. Havsport, naturformidling med fire serveringer af krabbesuppe, cirkuslegeplads med både show og workshop, vikingesjov, krea-aktivitet hver onsdag og livemusik hver torsdag er blandt andet på programmet.

Målet med oplevelsespladsen er at trække besøgsstrækningen mere ud, så folk ikke kun flokkes i knudepunktet omkring vaffelbageriet ved stranden. Thomasminde området er lidt mere råt og derfor perfekt til vandaktiviteter for både børn og voksne.

"Ligeså snart vi tilbyder noget, så valfarter folk herned," fortæller John Windfeldt, den anden af de to bærende kræfter i støttegruppen.

For tredje sommer i træk fylder de to ildsjæle oplevelsespladsen i Fjellerup med aktiviteter. Og de håber, at det kan være med til at bevare optimismen omkring Fjellerups udvikling, og få folks øjne op for de mange forskellige kvaliteter området har:

"Fjellerup kan virkelig noget, og Thomasminde er et lækkert spot med en masse potentiale. Derfor skyder vi lidt bredt med programmet, for at vise stedet kan mange forskellige ting," forklarer Pia Holmberg.

Bålpasser for en aften?

Pia og John opfordrer samtidig alle til at melde sig på banen, hvis man vil give en hånd med, også bare for en aften. Måske man vil passe bålet eller har et arrangement man vil byde ind med.

Interesserede kan melde sig på frivilliggruppens facebookside.

Praktisk information

Fra uge 26 kan man leje udstyr til havsport ved oplevelsespladsen og se de skiftende kunstudstillinger, hver uge med nye kunstnere.

Aktivitetsprogrammet starter søndag den 2. juli og varer indtil søndag 6. august. Det fulde program kan ses på facebooksiden Thomasminde Oplevelsesplads.

I hele perioden er der opstillet toiletvogne og bålplads med frit tilgængeligt træ.

Thomasminde Sommer 2023 arrangeres af Støttegruppen Thomasminde med økonomisk støtte fra Norddjurs Kommune

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Pia Holmberg, Støttegruppen Thomasminde
22 44 04 20

John Bang Windfeldt, Støttegruppen Thomasminde
24 94 67 59