Velkomstarrangement for nye borgere

Publiceret 10-08-2023

Norddjurs Kommune inviterer til et gratis velkomstarrangement for nye borgere d. 9. eller 23. september 2023 kl. 11.00-16.00.

Velkomstarrangementet er for borgere, som er flyttet til kommunen i år 2021, 2022 og 2023. Det består af en guidet bustur, let forplejning og afslutningsvis velkomst ved borgmesteren, samt kaffe/te og kage. Her kan du lære din kommune at kende og høre om og opleve seværdigheder og særlige steder. Hele dagen er krydret med anekdoter og historier om alt det, der gør Norddjurs helt specielt.

Der er afgang d. 9. september fra Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa, hvorfra bussen kører langs Nordkysten gennem kommunen. Der vil være pause på Ørsted Kro, hvor der serveres sandwich, øl og vand. Derefter går turen sydpå tilbage til Pavillonen i Grenaa, hvor dagens afsluttes med velkomst ved Norddjurs Kommunes borgmester Kasper Bjerregaard. Her vil der også være let forplejning i form af kaffe og kage.

Så er du tilflytter til Norddjurs Kommune? Så HUSK at tilmelde dig arrangementet herunder i kontaktformularen eller på tlf. 89 59 10 00.

Tilmeldingen er bindende, og der skal oplyses navn, mail, telefonnummer og antal deltagere fra husstanden senest d. 1. september 2023. Idet der er begrænsede pladser, vil det være efter først-til-mølle-princip.

Kender du nogen, der er flyttet til Norddjurs?

Så fortæl dem om arrangementet.

Kan du ikke d. 9. september? Så fortvivl ikke. Du kan også allerede nu tilmelde dig velkomstarrangementet d. 23. september. Det gør du på samme måde, som beskrevet ovenfor. Her er ruten blot omvendt af d. 9. september. Her er der start fra Ørsted Kro, Rougsøvej 118, 8950 Ørsted, hvorfra bussen kører langs Nordkysten til Pavillonen, og så sydpå tilbage til Ørsted Kro

Vi glæder os til at se dig/jer – og til at vise vores smukke Norddjurs frem.

Tilmeld dig velkomstarrangementet

Udfyld dit navn

Indtast din mailadresse.

Telefonnummer skal udfyldes

Angiv antal deltagere

Vælg én dato

Felter med (*) skal udfyldes

Kontaktboks

Norddjurs Kommune

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Læs mere om, hvad vi benytter de oplysninger, du taster ind i formularen, til.

Norddjurs Kommune er dataansvarlig, når vi behandler personoplysninger om dig. Du kan til en hver tid kontakte kommunen på nedenstående.

Norddjurs Kommune
Torvet 3
8500 Grenaa
Telefon: 89 59 10 00
Mail: norddjurs@norddjurs.dk
CVR-nr: 29189986

Du kan altid kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver om dine rettigheder og kommunens behandlinger om dig.

Norddjurs Kommune
Att: Databeskyttelsesrådgiveren
Sønderport 6a
8500 Grenaa
Telefon: 89 59 15 23
Mail: dbr@norddjurs.dk

Retsgrundlaget for Norddjurs kommunes behandling af dine personoplysninger er:

  • Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra e.

Databeskyttelsesforordningen opstiller en række rettigheder som du har, når Norddjurs Kommune behandler personoplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Norddjurs Kommune.

  • Ret til oplysning – Du har ret til, uden unødig forsinkelse, at blive informeret om vores indsamling og behandling af dine personoplysninger (senest en måned efter indsamlingen)
  • Ret til indsigt – Du har ret, til at blive bekendt med personoplysningerne vi behandler om dig, og desuden til en række oplysningerne
  • Ret til berigtigelse – Du har ret, til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet
  • Ret til sletning – Du har ret, til at få personoplysninger om dig slettet, såfremt vi ikke er underlagt anden lov til opbevaringen
  • Ret til begrænsning af behandling – Du har ret, til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis bestemte kriterier er opfyldt
  • Ret til dataportabilitet – Du har i bestemte tilfælde ret, til at modtage dine personoplysninger, og få disse overført til anden dataansvarlig end os
  • Ret til indsigelse – Du har ret, til at gøre indsigelse imod behandlingen af dine personoplysninger
  • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse – Du har ret, til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse, fx profilering

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde Norddjurs Kommune behandler dine personoplysninger på. Det anbefales dog, at du først retter henvendelse til Norddjurs Kommune inden en klage sendes til Datatilsynet.

Du kan indberette en klage til Datatilsynet her