Hans Kongelige Højhed Prins Christian inviterer to unge fra Norddjurs Kommune med til sin 18-års fødselsdag

Publiceret 22-08-2023

Er du 18 år – eller fylder du 18 år i enten august eller september, er du til pomp og pragt eller måske en smule royalist? Så har du nu en enestående chance for at deltage i gallataffel med Prins Christian og Kongehuset i anledningen af prinsens 18-års fødselsdag.

Portrætfoto: Hans Kongelige Højhed Prins Christian
Portræt af Prins Christian er taget af fotograf Franne Voigt.

Ja, den er god nok. Ligesom i landets øvrige kommuner, er to 18-årige unge fra Norddjurs Kommune inviteret med til kongelig fødselsdagsfest. Skal det være dig?

Festen afholdes søndag den 15. oktober 2023, kl. 17.00-22.00 på Christiansborg Slot.

Der vil i alt deltage op mod 200 unge fra landets kommuner, hvor din rolle bliver at repræsentere Norddjurs Kommune. Desuden inviteres også repræsentanter fra landets ungdomsorganisationer samt unge, der har markeret sig inden for sportens, kunstens eller kulturens verden.

Norddjurs Kommune opfordrer alle 18-årige i kommunen, der har lyst og kan deltage i gallataflet, til at sende en ansøgning.

Praktiske oplysninger

Hoffet arrangerer transport, så du har mulighed for at blive kørt med bus til og fra festen. Der vil være forskellige opsamlingspunkter rundt om i landet. Når festen er færdig, vil busserne køre tilbage til opsamlingspunktet. 

Der er lagt op til en stor fest med festlig påklædning (lang kjole/jakkesæt/smoking), middag og dans, hvorfor du skal iføre dig dit stiveste puds og kridte danseskoene.

Ansøgningsprocessen

Har du lyst til at komme i betragtning til denne enestående oplevelse, så send en motiveret ansøgning via dette link.

Ansøgningsfristen er onsdag den 6. september 2023.

Der trækkes lod blandt ansøgerne, hvorefter der indkaldes til en kort samtale i enten uge 36/37 på Rådhuset i Grenaa. 

Du skal være opmærksom på, at der under arrangementet vil være presse til stede, og du skal ligeledes være indstillet på at deltage i interviews til den lokale presse.