Tak for samarbejdet

Publiceret 08-11-2022

Vi er nu ved begyndelsen af november 2022, og konkurrencen om at blive Danmarks Vildeste Kommune er afsluttet.

Dette gælder også det ekstra arbejde for biodiversiteten i Norddjurs Kommune. Det er dermed tid til at gøre status over gennemførte tiltag. I kan se projektets resultater i den vedhæftede fil ”Hvad vi har nået”.

Konkurrencen blev anledningen til at gøre en ekstra lokal indsats under mottoet ’Norddjurs giver plads til liv’. Sammen har vi nået meget, men der er stadig mange og store udfordringer at tage fat på, hvis sårbare arter, bestande og naturtyper skal overleve.

I kommunens kommende budget 2023 er der afsat ekstra 0,150 mio. kr. til biodiversitetsopgaven. Herudover fortsætter arbejdet ikke mindst hos jer borgere, institutioner, virksomheder og mange andre, som selv gør en indsats, der fremover vil betyde en forskel for naturen i vores Norddjurs.

Det vi selv har lært om at sikre størst muligt biodiversitet, vil fremover komme til at indgå i kommunens naturforvaltning og øvrige arbejde.

Facebooksiden ”Norddjurs giver plads til liv” vil ikke længere blive opdateret, og den lukker i løbet af kort tid. Nyheder om kommunens naturforvaltning vil i stedet blive delt af og til på Norddjurs Kommunes hoved-Facebookside.

1000 tak til alle jer, der har fuldt os og held og lykke med jeres små og store biodiversitetsprojekter.

Mange hilsner

Norddjurs giver plads til liv

Læs mere i Hvad Har Vi Nået? (pdf)