Kendte kokke indtager Landbrugsmessen

Publiceret 10-05-2022

Ved Landbrugsmessen, Gl. Estrup d. 28. og 29. maj er der en helt ny spændende attraktion på programmet i år.

Logo landbrugsmessen

’Spisekammeret’ slår nemlig dørene op for første gang, og det er fyldt op med lækkerier, Michelin-stjerner og kendte kokke.

Landbrugsmessen, Gl. Estrup har for vane at forkæle sine besøgende med en masse spændende oplevelser. Men i år er der lige blevet skruet en ekstra tand op for lækkerierne i programmet. For i år har maden også indtaget Landbrugsmessen, som får besøg af mange kendte kokke og tv-personligheder.

Den nye attraktion ’Spisekammeret’ bliver en af hjørnestenene på årets messe. Der vil de kendte kokke, sammen med en masse andre udvalgte deltagere, sørge for at formidle den gode historie om, at mad og råvarer fra lokale producenter kan skabe store smags- og sanseoplevelser, hvis man tør udforske og lege lidt i køkkenet. ’Spisekammeret’ er bygget op omkring to scener, hvor man udover de kendte kokke også kan opleve workshops og events – et andet eksempel kan være vores ’forklædepolitik’, hvor vores kendte lokale politikere går i køkkenet sammen med kokken Kim Thygesen fra Den Gamle Stald og kreerer mad og hyggelig ’madlavningspolitik’.

Udover den nye attraktion 'Spisekammeret' vil der være spændende stande med fremvisning og mulighed for gode handler, dyrskue, fremvisning af veteranbiler, børnedyrskue og traktortræk – for blot at nævne nogle af de kendte favoritter.

Læs hele pressemeddelelsen fra Landbrugsmessen her:

Læs mere om Landbrugsmessen og de mange spændende oplevelser her:

Fotos: