Vind den ultimative bogpakke om biodiversitet

Publiceret 15-06-2022

Norddjurs Kommune deltager i konkurrencen Danmarks vildeste kommune.

Bogpakken du kan vinde

I den forbindelse har Norddjursvildenatur.dk i samarbejde med Norddjurs Kommune lavet en konkurrence, hvor du kan vinde den helt store bogpakke om Biodiversitet.

Norddjurs kommune kunne godt tænkte sig at se, hvad der er givet plads til af biodiversitet ude på de private arealer, hos både privatpersoner og virksomheder, som begge kan deltage i konkurrencen.

For at vinde bogpakken skal man have et stykke have/natur, der er omlagt med henblik på at give dyre- og plantelivet og derved biodiversiteten de bedste muligheder.

Det stykke natur skal man have lyst til at dele med andre ved at fremvise det på siden https://norddjursvildenatur.dk/vild-natur.

Opret dig som bruger på siden https://norddjursvildenatur.dk/log-ind/opret-bruger og registrer derefter dit stykke vilde natur, så er du med i konkurrencen om den store bogpakke.

Konkurrencen kører til og med d. 19. juni 2022. Vinderen bliver trukket mandag d. 20. juni og vil få direkte besked.

Har du brug for hjælp til at oprette dig som bruger eller til at registrere dit stykke vilde natur, så gå ind på facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/norddjursvildenatur og opret et opslag eller send en besked til Morten Mortensen, som er administrator for gruppen.

Præmien er sponseret alene af Norddjurs kommune, og har intet med Facebook at gøre.

NB: Norddjursvildenatur.dk er en privat hjemmeside, der giver borgere, firmaer og offentlige institutioner mulighed for at fremvise deres tiltag for at fremme biodiversitet, ligesom der fremadrettet vil blive tilføjet en masse information om, hvad man selv kan gøre for at give plads til naturen på selv meget små arealer.

Siden hører sammen med facebookgruppen af samme navn.