Norddjurs Kommune springer 21 pladser op

Publiceret 11-04-2022

Erhvervsområdet i Norddjurs er højdespringer i landsdækkende kommuneopgørelse.

To håndværkere konverserer

Norddjurs Kommune springer 21 pladser op i IRIS Groups opgørelse over danske kommuners erhvervspræstationer.

Det kommer i forlængelse af tidligere undersøgelser af kommunernes erhvervsklima, som alle viser at Norddjurs igen er på rette vej.

Virksomhederne i Norddjurs er i markant fremgang, og kommunen er en af de tre østjyske højdespringere i IRIS Groups årlige opgørelse over de danske kommuners erhvervspræstationer. Fremgangen er især markant ift. arbejdspladser, indkomst og produktivitet samt iværksætteri og vækstvirksomheder.

Rapporten placerer samlet Norddjurs Kommune på plads 56, og kommer i forlængelse af februar måneds undersøgelse fra SMV Danmarks over kommunernes erhvervsvenlighed for små- og mellemstore virksomheder, som placerede Norddjurs på en samlet plads som nummer 38.

Tidligere er Norddjurs Kommune blevet kåret som en af de fem bedste kommuner i Jylland til at hjælpe virksomheder med arbejdskraft i undersøgelsen ”Danmarks bedste beskæftigelseskommune”, og det samlede billede glæder formand for Erhvervsudvalget, Niels Ole Birk:

"Vi vil fortsætte det gode arbejde med at sikre ordentlige rammevilkår for erhvervslivet. Virksomhederne klarer sig generelt godt, den konstruktive dialog med erhvervslivet er blevet bedre, og kommunen er blandt de bedste i Jylland til at hjælpe virksomhederne med arbejdskraft. Vi er tilfredse med at have taget gode skridt på vejen, og vi ser frem til de næste. Kampen for at styrke rammerne for erhvervslivet er ikke en 100 meter spurt, det er et maraton, og hvert dagligt skridt bringer os tættere på målet."

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Niels Ole Birk, fmd. Erhvervsudvalget i Norddjurs Kommune
nobn@norddjurs.dk
tlf.: 21 67 03 15