Bliv klogere på turismeerhvervets muligheder i Norddjurs 26. oktober

Publiceret 15-10-2021

Turismen er i stor fremgang i Norddjurs, og med nyt temamøde for turisme erhvervet den 26. oktober på Kattegatcentret, er det kommunens mål at understøtte udviklingen endnu mere.

Der er gang i turistlivet

”De sidste to somre har danske turister fået øjnene op for alt det skønne ved Norddjurs, hvor vi flot har slået besøgsrekord på besøgsrekord. Vi skal fortsætte den gode udvikling og løfte i flok, så vi sammen kan udvikle turismeerhvervet endnu mere. Derfor opfordrer jeg alle aktører til at deltage i temadagen, netværke med andre i branchen og få viden fra de mange gode oplægsholdere. Så hæver vi sammen oplevelsen af at være gæst i Norddjurs til endnu større højder i turisme året 2022,” siger Else Søjmark, formand for Norddjurs Kommune erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalg.

På mødet, som er åbent for alle interesserede, bliver deltagerne klædt på til de næste sæsoners udvikling gennem oplæg fra Dansk Kyst og natur turisme, Visit Aarhus, Norddjurs Kommunes kultur- og turismeafdeling samt kommunens Erhvervsservice, som gratis tilbyder sparring om den enkelte virksomheds udvikling.

Bygger videre på succes

Denne juli var der lige under 300.000 kommercielle overnatninger i Nordjurs. Og i årets første seks måneder har der samlet været en stigning i overnatninger på 14% ift. år 2020, som i forvejen var rekordår.

Gæsterne kommer ikke kun i større antal, de bruger også flere penge, kunne forskellige attraktioner melde om denne sommer.

Med mødet er det kommunens mål at understøtte væksten i turisme erhvervet og holde Norddjurs ridende på toppen af bølgen.

Tid & Sted & Tilmelding

Tirsdag d. 26. oktober, kl. 13-15
Kattegatcenteret, Færgevej 4, 8500 Grenaa
Pris: Gratis men kræver tilmelding, frist 25. oktober kl. 12

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Linda Hansen, Erhvervskonsulent, Norddjurs Kommune
Mail: linh@norddjurs.dk
Tlf.: 89 59 20 37
Mobil: 23 81 15 49

Else Søjmark, formand Norddjurs Kommunes erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalg
Mail: es@norddjurs.dk
Tlf.: 40 18 69 68