Få Norddjurs Kommune som kunde

Publiceret 22-11-2021

Norddjurs Kommune inviterede tirsdag den 9. november virksomheder til dialogmøde om hvordan de kan få Norddjurs Kommune som kunde.

Norddjurs Kommune inviterede tirsdag den 9. november virksomheder til dialogmøde om hvordan de kan få Norddjurs Kommune som kunde.

Norddjurs Kommune havde inviteret interesserede virksomheder til dialogmøde på Kystvejens Konferencecenter, hvor deltagerne kunne blive skarpere på, hvordan de får kommunen som kunde.

Norddjurs Kommune ønsker at styrke samarbejdet med lokale virksomheder og give lokale virksomheder mulighed for at byde ind på de opgaver, der sendes i udbud. Mødet omfattede bl.a. en præsentation af kommende anlægsopgaver, Indkøbspolitikken og frivillige samhandelsaftaler.

Der var fokus på dialogen mellem virksomhederne og kommunen, og det var derfor muligt for virksomhederne at tale med medarbejder fra kommunens Vej- og ejendomsafdeling samt Indkøbsafdelingen.

Hvis du er interesseret i at vide mere om arrangementet, kan du finde præsentationen fra mødet her (åbner i ny fane) ellers kan du kontakte Indkøb på Indkoeb@norddjurs.dk 

På topbilledet: Økonomichef Bettina Andersen byder velkommen til Kommunen som kunde.

På billed 2: Teamleder for Ejendomscenteret Omar Karsbek præsenterer Norddjurs Kommunes anlægsbudget.