Vækst i vest

Publiceret 17-06-2021

Norddjurs Kommunes erhvervsservice, Erhverv Norddjurs, åbner et satellitkontor i Auning.

Erhverv Norddjurs

Virksomhederne i den vestlige del af Norddjurs får nemmere adgang til sparring om finansiering, eksport, salg, produktudvikling med mere.

Norddjurs Kommunes erhvervsservice, Erhverv Norddjurs, åbner et satellitkontor i Auning.

Det skal gøre det lettere at få hjælp til at drifte og udvikle virksomheder i Norddjurs Kommune.

Erhverv Norddjurs får plads sammen med Jobcentrets Auning-satellit-kontor, der i maj måned rykkede 3 medarbejdere til handelsbyen for at hjælpe med rekruttering i området.

Erhverv Norddjurs hjælper i forvejen tæt på 100 virksomheder årligt, og med det nye satellitkontor i Auning kommer konsulenterne tættere på, så det bliver nemmere at modtage sparring omkring sin virksomhed.

Tilbuddet er både for etablerede virksomheder og opstartsvirksomheder, understreger erhvervskonsulent Jesper Lykkeberg Sørensen:

”Vi vil meget gerne hjælpe både med opstart, drift og udvikling. Så du er hjertelig velkommen her hos i Auning, og vi giver gerne en kop kaffe”

Det lokale erhvervsliv hilser velkommen

Den lokale erhvervsforening, Norddjurs ErhvervsNet, bød onsdag aften både Jobcenter og den lokale erhvervsservice velkommen til matriklen i Auning.

Og formanden Rikke Rasmussen har høje forventninger:

”Det er godt at Jobcentret og erhvervsservice kommer til denne ende af kommunen – det er nemmere for dem at hjælpe, når de ved hvad virksomhederne laver. Og for os virksomheder bliver det nemmere at tage kontakt. De tilbyder meget mere hjælp og rådgivning, end de fleste er klar over.”

Velkomstaftenen var lagt an som et medlemsarrangement, og indeholdt også en rundvisning hos de tre andre virksomheder på matriklen på Nørgaardsvej, nemlig Nørgaard Teknik, Samutex og Energiernes hus.

Til sidst præsenterede Else Søjmark, fmnd. for Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget, det nye satellitkontor, og hun pointerer:

"Det at være lokalt tilstede er et af de behov virksomheder efterspørger, og det er vi glade for at vi kan imødekomme. Kontoret er blevet til i et godt samarbejde med virksomhederne i Norddjurs ErhvervsNet, og det ser vi frem til at fortsætte"

Kontoret i Auning er det andet af sin slags, hvor virksomhedsservice flytter tættere på virksomhederne. Det første er på Grenaa Havn og med gode erfaringer.

Jobcentret har sin daglige gang på kontoret og Erhvervskonsulenterne vil være fysisk tilstede om tirsdagen, men hver dag tilgængelig på telefon, ligesom de gerne kører ud på virksomhedsbesøg.

Adressen på satellitkontoret er Nørgaardsvej 5, 8963 Auning.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Linda Hansen, Erhvervskonsulent
Norddjurs Kommune
Mail: LINH@NORDDJURS.DK
Tlf.: 89 59 20 37
Mobil: 23 81 15 49