AC Ørsted

Indgangsparti ved AC Ørsted
Indgangen til AC Ørsted

Aktivitetscenter Ørsted ligger i forbindelse med bofællesskaberne Kærvang og Skovvang i udkanten af Ørsted by.

Ørsted ligger skønt placeret med Randers fjord på den ene side og med Kattegat til den anden side i det nordvestlige hjørne af Norddjurs Kommune.
Vi ligger i et dejligt lokalområde med sø, skov, og handelsmuligheder inden for gåafstand.

Vi tager ofte på fællesture ud af huset enten på  vores side-by-side-cykel eller pågåben. Vi i har også forskellige køretøjer eksempelvis 2 minibusser, der ofte er i brug flere gange om ugen.
Vi har også rig mulighed for aktiviteter hjemme hos os selv, hvor vi udendørs bl.a. har to kørestolsgynger med gæstebænk, en sansegynge, trampolin og en bålhytte, som i slutningen af 2022 fik flisebelægning, hvilket betyder, at den nu bruges endnu oftere en tidligere.
Her i 2023 er vores sansehave ved at blive anlagt. Det er vældig spændende at følge med i, og vi glæder os rigtig meget til resultatet med eksempelvis vilde blomster, bærbuske, stauder og bænke rundt omkring på grunden. 
Indendørs har vi også gode fysiske rammer. Vi har mulighed for kreativ udfoldelse i vores Krea-rum. Vi har et sanserum og et stort Multi-rum, hvor vi ofte har sang og musik. Andre gange bruges det til boldspil, leg og bevægelse. Det kan også danne rammen om en biograf-oplevelse.

 

Kontakt

Torben Schleppegrell Luther Svendsen
Afdelingsleder
Område Ørsted, AC Ørsted